Brumlík má vše skladem....................doprava od 47,-Kč.......................bleskové odeslání
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
po-pá 6-18 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.12.2021
DOVOLENÁ 23.12.2021
Vážené zákaznice/i, 23.12.2021 bude na eshopu Brumlík dovolená. Objednávky vytvořené a platby přičtené 22.12.2021 po 11 hodině budou odesílány nejdř... číst celé
30.11.2021
POZOR DOPRAVA !!
Vážení zákazníci, naše zboží je vše skladem a je ihned expedováno. Snažíme se vaše objednávky expedovat okamžitě, bohužel nejsme schopni ovlivnit pr... číst celé
18.03.2020
ODESÍLÁNÍ OBJEDNÁVEK NEOMEZENO
naše zboží máme vše skladem, snažíme se odesílat vaše objednávky jako vždy v nejbližším možném termínu. Objednávky na dobírku vytvořené do cca 11 hod... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Velice široký sortiment, krásné věci s moc pěknými motivy. Koupil bych tam všechno.
Tomáš


Vše Ok. Soupravička je nádherná.
Ája


Velká spokojenost ,všem doporučuji,velký výběr zboží
Jandule


Moc pěkné zboží, objednávám znovu.
Dagmar

Všechny recenze na heureka.cz

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. BABY BRUM s.r.o, se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČ 03605337, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 85823.(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno BABY BRUM s.r.o tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese brumlik@kojeneckeobleceni.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kojeneckeobleceni.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nezaspěte novinky, akce a slevy!

Proč nakoupit právě u nás?

VELKÝ VÝBĚR A
VŠE SKLADEM

DOPRAVA JIŽ
OD 49 KČ

VÍCE NEŽ 5800 VÝDEJNÍCH MÍST

BLESKOVÉ
DODÁNÍ

Výbavička pro miminko,potřeby pro kojence to je kojeneckeobleceni.cz

Hledáte pro své miminko, batole či dítě kvalitní kojenecké nebo dětské oblečení, nebo výbavičku? Jestli ano, jste v našem internetovém obchodě Brumlík správně, oblečení pro miminko je pro vás připraveno vždy k okamžitému odeslání.

Díky našim mnohaletým zkušenostem, které jsme získali od roku 2006 ,kdy Brumlík začal působit na trhu, víme, co mají naši klienti nejraději a co jim nejvíce vyhovuje. Je samozřejmé, že je oblečení pro kojence vybíráno velice pečlivě, s velkým důrazem na provedení, použité materiály a hlavně na zdravotní nezávadnost.

© 2021 Kojenecké oblečení Brumlík - kojeneckeobleceni.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz