Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

PARTNEŘI

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ PÁTEK 3.5.2019Vážené zákaznice/i, pátek 3.5.2019 bude na eshopu Brumlík dovolená. Objednávky vytvořené a... arr3První Brumlíkova hvězdičková hra roku 2019První Brumlíkova hvězdičková hra roku 2019 od 17.1.2019 - 17.2.2019 o Velkou 7 dílnou hvězdičkovou... arr3UPOZORNĚNÍ v období 19.12.-31.12.2018 budou objednávky odesílány pouze dopravní společností GLSVážené zákaznice/i, UPOZORNĚNÍ v období 19.12.-31.12.2018 budou objednávky odesílány pouze... arr3Krásný předvánoční časKrásné předvánoční období všem maminkám i miminkám a jejich rodinám. PŘEJE BRUMLÍK Náš eshop... arr3Vánoční soutěž na Facebooku Brumlíkova vánoční soutěž 27.11.- 17.12.2017 o krásnou deku se spinkáčkem Tučňáček,... arr3Vánoční dárek od BrumlíkaRok uplynul jako voda a už se chystáme na vánoční svátky. Snažíme se, připravit pro naše nejmilejší... arr3Soutěž na Facebooku od 20.9.- 20.10.2017Brumlíkova soutěž 20.9.- 20.10.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do komentáře pod... arr3Soutěž na Facebooku od 18.8.- 18.9.2017Brumlíkova soutěž na facebooku 18.8.- 18.9.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do... arr3DOBRÝ SKUTEK PRO VERUNKUVERUNKA - Občanské sdružení Verunka   sbírka vršků a víček z PET lahví pro čtyřletou holčičku...
TOPlist

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. BABY BRUM s.r.o, se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČ 03605337, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 85823. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů