Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

PARTNEŘI

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NOVINKY

arr3UPOZORNĚNÍ v období 30.7.-10.8.2018 budou objednávky odesílány pouze dopravní společností GLSVážené zákaznice/i, UPOZORNĚNÍ v období 30.7.-10.8.2018 budou objednávky odesílány pouze dopravní... arr3DOVOLENÁ pátek 20.7.2018Vážené zákaznice/i, pátek 20.7.2018 bude na eshopu Brumlík dovolená, objednávky vytvořené a... arr3Vánoční soutěž na Facebooku Brumlíkova vánoční soutěž 27.11.- 17.12.2017 o krásnou deku se spinkáčkem Tučňáček,... arr3Vánoční dárek od BrumlíkaRok uplynul jako voda a už se chystáme na vánoční svátky. Snažíme se, připravit pro naše nejmilejší... arr3Soutěž na Facebooku od 20.9.- 20.10.2017Brumlíkova soutěž 20.9.- 20.10.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do komentáře pod... arr3Soutěž na Facebooku od 18.8.- 18.9.2017Brumlíkova soutěž na facebooku 18.8.- 18.9.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do... arr3DOBRÝ SKUTEK PRO VERUNKUVERUNKA - Občanské sdružení Verunka   sbírka vršků a víček z PET lahví pro čtyřletou holčičku...
TOPlist

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. BABY BRUM s.r.o, se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČ 03605337, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 85823. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů