Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

PARTNEŘI

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NOVINKY

arr3Odesílání objednávek neomezenonaše zboží máme vše skladem, snažíme se odesílat vaše objednávky jako vždy v nejbližším možném... arr3Krásný předvánoční časKrásné předvánoční období všem maminkám i miminkám a jejich rodinám. PŘEJE BRUMLÍK Náš eshop... arr3Vánoční dárek od BrumlíkaRok uplynul jako voda a už se chystáme na vánoční svátky. Snažíme se, připravit pro naše nejmilejší... arr3POZOR DOPRAVA !!Vážení zákazníci, naše zboží je vše skladem a je ihned expedováno. Snažíme se vaše objednávky... arr3DOVOLENÁ PÁTEK 23.8.2019Vážené zákaznice/i, pátek 23.8.2019 bude na eshopu Brumlík dovolená. Objednávky vytvořené a platby... arr3První Brumlíkova hvězdičková hra roku 2019První Brumlíkova hvězdičková hra roku 2019 od 17.1.2019 - 17.2.2019 o Velkou 7 dílnou hvězdičkovou... arr3UPOZORNĚNÍ v období 19.12.-31.12.2018 budou objednávky odesílány pouze dopravní společností GLSVážené zákaznice/i, UPOZORNĚNÍ v období 19.12.-31.12.2018 budou objednávky odesílány pouze... arr3Vánoční soutěž na Facebooku Brumlíkova vánoční soutěž 27.11.- 17.12.2017 o krásnou deku se spinkáčkem Tučňáček,... arr3Doručení do vánoc...aby Ježíšek přišel včas... snažíme se ze všech sil a všechny objednávky vytvořené do 10:00 hod.... arr3Soutěž na Facebooku od 20.9.- 20.10.2017Brumlíkova soutěž 20.9.- 20.10.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do komentáře pod... arr3Soutěž na Facebooku od 18.8.- 18.9.2017Brumlíkova soutěž na facebooku 18.8.- 18.9.2017 o krásnou hřejivou deku s polštářkem Žirafka. Do...
TOPlist

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas BABY BRUM s.r.o, se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČ 03605337, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 85823. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů