Brumlík má vše skladem....................doprava od 47,-Kč.......................bleskové odeslání
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
po-pá 6-18 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.12.2021
DOVOLENÁ 23.12.2021
Vážené zákaznice/i, 23.12.2021 bude na eshopu Brumlík dovolená. Objednávky vytvořené a platby přičtené 22.12.2021 po 11 hodině budou odesílány nejdř... číst celé
30.11.2021
POZOR DOPRAVA !!
Vážení zákazníci, naše zboží je vše skladem a je ihned expedováno. Snažíme se vaše objednávky expedovat okamžitě, bohužel nejsme schopni ovlivnit pr... číst celé
18.03.2020
ODESÍLÁNÍ OBJEDNÁVEK NEOMEZENO
naše zboží máme vše skladem, snažíme se odesílat vaše objednávky jako vždy v nejbližším možném termínu. Objednávky na dobírku vytvořené do cca 11 hod... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Velice široký sortiment, krásné věci s moc pěknými motivy. Koupil bych tam všechno.
Tomáš


Vše Ok. Soupravička je nádherná.
Ája


Velká spokojenost ,všem doporučuji,velký výběr zboží
Jandule


Moc pěkné zboží, objednávám znovu.
Dagmar

Všechny recenze na heureka.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas BABY BRUM s.r.o, se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČ 03605337, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 85823. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nezaspěte novinky, akce a slevy!

Proč nakoupit právě u nás?

VELKÝ VÝBĚR A
VŠE SKLADEM

DOPRAVA JIŽ
OD 49 KČ

VÍCE NEŽ 5800 VÝDEJNÍCH MÍST

BLESKOVÉ
DODÁNÍ

Výbavička pro miminko,potřeby pro kojence to je kojeneckeobleceni.cz

Hledáte pro své miminko, batole či dítě kvalitní kojenecké nebo dětské oblečení, nebo výbavičku? Jestli ano, jste v našem internetovém obchodě Brumlík správně, oblečení pro miminko je pro vás připraveno vždy k okamžitému odeslání.

Díky našim mnohaletým zkušenostem, které jsme získali od roku 2006 ,kdy Brumlík začal působit na trhu, víme, co mají naši klienti nejraději a co jim nejvíce vyhovuje. Je samozřejmé, že je oblečení pro kojence vybíráno velice pečlivě, s velkým důrazem na provedení, použité materiály a hlavně na zdravotní nezávadnost.

© 2021 Kojenecké oblečení Brumlík - kojeneckeobleceni.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz